“Inhoudelijk sterk, maatschappelijk gedragen”

Ons ecologisch studie- en adviesbureau staat erom bekend te werken op thema's waar verschillende disciplines samen komen zoals landschapsecologie (natuur en landschap), agro-ecologie (landbouw en natuur), eco-hydrologie (natuur en water), ecotoerisme (natuur en toerisme) en/of natuur & wetgeving. Participatie van betrokkenen is een rode draad in onze aanpak.

Onze diensten

Je kan bij ons terecht voor procesbegeleiding in open ruimtes, effectenrapportering, strategisch advies in open ruimte vraagstukken, studies natuur & landbouw, beheerplanning en ecologische inventarisaties en monitoring.

Over Mieco-effect

Als we als maatschappij samen zaken willen realiseren in de kostbare open ruimte in Vlaanderen, staat de kennis van één enkele expert niet sterk. Je moet rekening kunnen houden met meerdere disciplines. Ook zetten we sterk in op het betrekken van relevante stakeholders (belanghebbenden). Om draagvlak te creëren én collectieve intelligentie aan te boren. Inhoud én proces gaan hand in hand.

Wil ook jij pionieren ?

Ben jij een veelzijdig ecoloog of een geowetenschapper die graag op het kruispunt van verschillende disciplines wil werken? Laat van je horen door je kandidaat te stellen via manuela.vandenboer@miecoeffect.be.

En dat geldt ook voor freelancers of bureau's met een complementaire expertise. Samen complexe uitdagingen aanpakken, elkaar slimmer maken én gezamenlijke klanten optimaal ondersteunen, dat is een win-win waar wij voor willen gaan.